DE CE SA ITI FACI CONT PE VREMJOB

Pentru ca vei avea un profil ONLINE – LIVE pe care il pot vedea sute de angajatori si firme de recrutare. Pe vremjob.ro, profilul tau este CV-ul tau. Cu el poti obtine acel job pe care il meriti. Totul depinde de cum te prezinti. 

Ai sectiuni la dispozitie in care te poti prezenta liber pentru ca angajatorul sa te cunoasca. Iti poti prezenta un portofoliu sau poti vorbi deschis despre experienta ta si despre realizarile tale. 

Acestea sunt lucrurile cele mai importante pe care un angajator se concentreaza in momentul cand ia decizia de a oferi un loc de munca. 

CUI SE ADRESEAZA VREMJOB.RO

Aceasta platforma se adreseaza celor care au abilitati, celor care sunt pregatiti sa faca fata unui job provocator, futuristic, dar care isi si doresc sa castige conform cunostintelor sale. 

Nu este o platforma obinuita unde cauti prin sute de joburi si aplici la gramada. Nu este nici un site de freelancing unde esti platit doar cu cativa lei pentru abilitatile tale. 

VREMJOB este locul unde tu, cel foarte bine pregatit pe un domeniu, poti alege dintre mai multe locuri de munca. Poti lucra la mai multe proiecte in acelasi timp sau poti lucra doar la unul singur. Poti avea un job part-time sau unul full-time. Poti lucra de la birou sau remote, de acasa. 

Daca esti unul dintre cei bine pregatiti care vor sa castige cat merita, atunci sa stii ca tie ti se adreseaza vremjob.

CU CE TE AJUTA VREMJOB

IN PRIMUL RAND, iti pune in valoare calitatile. Te ajuta sa iti faci un CV modern in care poti vorbi deschis despre tine si despre realizarile tale. Poti sa prezinti un portofoliu, poti sa adaugi un video de prezentare in care sa vorbesti deschis despre tine, iar in acest fel angajatorii pot afla mai multe despre tine in doar cateva minute. 

De asemenea, vei fi mereu LIVE si vizibil tuturor angajatorilor care au nevoie de cineva cu abilitatile tale. 

CUM SA ITI FACI UN PROFIL DE TOP PE VREMJOB

FOARTE SIMPLU!!! Am creat doar sectiunile care conteaza in profil, prin urmare tot ce trebuie sa faci este sa completezi toate sectiunile cat mai atent si cat mai serios. Axeaza-te pe abilitatile tale, experienta, realizari, portofoliu….

DAR..

PROFITA DE SECTIUNEA „DESCRIERE” pentru ca este elemntul care face diferenta. Este sectiunea unde fiecare se diferentiaza prin felul sau de a fi. In DESCRIERE poti vorbi liber despre tine si te poti „vinde” cel mai bine. Totul depinde de tine. 

PROFITA DE SECTIUNEA „VIDEO”. Daca esti mai curajos si nu esti timid, un video in care sa vorbesti despre tine si despre experienta ta, poate fi elemntul definitoriu in obtinerea unui loc de munca potrivit si bine platit. 

CE FIRME VOR AVEA ACCES LA PROFILUL MEU

cu siguranta toate firmele care isi cauta angajatul ideal si cu siguranta toate companiile de recrutare care doresc sa se diferentieze prin promovarea candidatilor bine pregatiti. 

Noi legam parteneriate constant cu firme din Romania, dar si din strainatate si dorim sa ne marim portofoliul pe zi ce trece, dar acest lucru il putem face doar cu ajutorul vostru celor care va creati profiluri bine puse la punct. 

Pe langa asta, gandititi-va ca toti angajatorii vor dori sa isi gaseasca mai repede persoanle potrivite. Si cum sa o faca mai bine daca nu folosind filtrele puse la dispozitie de vremjob care vor duce catre tine. 

CUM POT AVEA ACCES LA CURSURILE VREMJOB

TOTI CEI CARE SUNT INSCRISI PE VREMJOB.RO – AU ACCES NELIMITAT LA ORICE CURS CARE ESTE POSTAT PE PLATFORMA NOASTRA.

NOTA: CURSURILE VOR FI ACTIVE DIN DATA DE 1 NOIEMBRIE – 2020