Blog

admin | noiembrie 20, 2020 | 0 Comments

25 de JOBURI PE CARE LE POTI FACE ONLINE

Nu oricine dorește să lucreze acasă caută opțiuni de carieră pe termen lung. Unii vor doar ceva relativ ușor, în care se pot câștiga ceva bani în plus rapid. Dacă acesta este obiectivul dvs., următoarele joburi online pot fi de interes.

Procesul de înscriere este simplu și simplu, cu foarte puține cerințe pentru candidați. Unele oportunități pot fi începute în aceeași zi în care aplicați pentru ele. Pe deasupra, necesită un angajament foarte mic și vă puteți organiza programul cum doriți.

Țineți minte că nu veți câștiga mult și nu vă vor adăuga prea multă valoare CV-ului dvs. Prin urmare, este posibil să aveți nevoie de mai multe astfel de joburi online pentru a obține venitul dorit. De asemenea, în timp ce verificați oportunitățile disponibile, ar fi bine să știți cum să recunoașteți și să evitați escrocheriile.

1.      Introducere de date

Introducerea datelor poate implica transcriere generală a unor informații; cu toate acestea, majoritatea sarcinilor de transcriere necesită o oarecare experiență anterioară.

2.      Testarea de aplicații sau site-uri

Testerii sunt aleși în baza profilurilor lor demografice, cum ar fi educația, cunoștințele web, vârsta și utilizarea rețelelor sociale. Apoi li se trimit întrebări sau sarcini de îndeplinit, cum ar fi înregistrarea pe un site web și apoi furnizarea de feedback online.

3.      Transcriere

Transcrierea fișierelor audio sau video este o formă de muncă de acasă care trebuie totuși efectuată de oameni, deoarece roboții nu sunt fiabili, oricât de performanți ar fi. Necesită multă atenție la detalii și poate fi dificilă. Câștigurile pot crește în timp, pe măsură ce dobândiți experiență.

4.      Corectare de texte

Corectarea ar putea fi o alegere bună dacă aveți o gramatică fără cusur și nu doriți să scrieți conținut de la zero. Este, de asemenea, o sarcină ușoară pe care o puteți face de acasă și o puteți dezvolta în timp.

5.      Blogging

Poate fi mult mai profitabil decât credeți. Nu este vorba doar de publicitate. Puteți câștiga bani prin marketing și prin vânzarea de produse sau servicii.Dacă începeți un blog care câștigă popularitate, potențialul de câștig este imens. Este posibil să câștigați mai mult din blogul dvs. decât la un loc de muncă obișnuit, chiar dacă nu creați postări noi foarte des.

6.      Scrie pe cont propriu

Puteți alege să scrieți conținut, redactare, texte tehnice sau puteți scrie text pentru altcineva.Scrierea conținutului implică postări de blog și conținut web pentru companii sau site-uri. Există o mulțime de joburi disponibile în acest domeniu.

7.      Porniți o afacere promovată pe Facebook Ads

Puteți vinde pe Facebook de oriunde. Nu va fi ușor să creați o afacere de succes, dar promovând-o astfel vă poate ajuta să o dezvoltați considerabil.

8.      Deveniți consultant SEO

Când știți SEO, aveți un set de abilități utile pentru o slujbă cu normă întreagă sau part-time. Dacă sunteți atenți la detalii, vă descurcați cu computerele și vă atrage o provocare, atunci SEO ar putea fi potrivit pentru dvs.

9.      Manager de social media

Aceștia se concentrează exclusiv pe rețelele de socializare ale diverselor companii care au deja o prezență online, dar au nevoie de ajutor pentru a și-o gestiona.

10. Deveniți YouTuber sau podcaster

Este greu într-o piață atât de saturată, dar, dacă aveți răbdare și produceți conținut de calitate, ar putea deveni profitabil.

11. Fotograf

Datorită calității ridicate a unor camere de smartphone, este posibil chiar să nu aveți nevoie de o cameră profesională. Încărcați imaginile pe site-uri web cum ar fi Shutterstock sau GettyImages. Nu veți câștiga mulți bani pentru o vreme.

12. Web Designer

Lucrul ca designer de site-uri ar putea părea imposibil dacă nu știi puțină programare. Dacă sunteți interesat de oportunități de lucru online de oriunde, aceasta poate fi atrăgătoare.

13. Artist vocal

În calitate  de artist vocal, veți citi un scenariu și veți furniza o înregistrare vocală pentru cărți audio, videoclipuri și filme.

14. Editor video

Editarea videoclipurilor poate părea descurajantă, dar odată ce ai învățat și te-ai obișnuit cu un program, poți deveni repede un specialist.

15. Cercetare de piață online

Dacă aveți o experiență academică sau vă mândriți cu abilitățile dvs. de cercetare, un rol de cercetător online ar putea fi perfect pentru dvs.

16. Profesor de limbi străine

Lucrul ca profesor online poate fi o sarcină ușoară la distanță pentru orice vorbitor nativ de o anumită limbă cu o conexiune la internet. O mulțime de site-uri web vă pot conecta cu elevi dispuși să plătească pentru a vorbi cu dvs.

17. Pregătire online la diverse materii

O altă opțiune profitabilă pe care o poți face de la domiciliu: faceți pregătire cu elevi la o materie pe care o stăpâniți excelent.

18. Creați un curs online

Aceasta este o alternativă foarte bună la predarea online. Avantajul creării unui curs, spre deosebire de predare, este că acesteagenerează un flux pasiv de venituri – puteți câștiga bani de fiecare dată când cursul dvs. este accesat, nu numai când predați.

19. Testare de produs

Multe companii caută persoane care să le testeze produsele înainte sau imediat după lansarea lor pe piață. Feedback-ul este foarte valoros pentru ei în această etapă.

20. Trading

Există numeroase platforme de trading. Alegeți-o pe cea potrivită în funcție de ce doriți să tranzacționați (criptomonede, valută, acțiuni etc.). Documentați-vă bine înainte de a vă hotărî, totuși, în special la costurile și taxelepe care le are fiecare platformă.

21. Vindeți produse online

Există 2 variante pentru a face asta și deja există platforme care să vă ajute, precum eMag. Dacă doriți o provocare, puteți să vă deschideți un magazin chiar pe Amazon, deși va trebui să vă documentați temeinic înainte.

22. Editare video și audio

Dacă sunteți expert în așa ceva, editarea audio/video vă poate aduce venituri substanțiale fără a părăsi confortul casei, în special dacă aveți un portofoliu bogat.

23. Relații cu clienții

Nu vă place agitația dintr-un callcenter? Puteți face același lucru de acasă, atâta timp cât aveți o pereche de căști cu microfon și o conexiune stabilă la internet.

24. Asistent virtual

Dacă sunteți organizat, munca de birou și vă place să comunicați numai prin e-mail, puteți găsi posturi de asistent virtual pentru diverse companii.

25. Translator

Dacă stăpâniți foarte bine una sau mai multe limbi străine, puteți găsi oportunități de traducere online. Există platforme online cu astfel de anunțuri unde durează doar 5 minute să te înregistrezi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.